Friday, November 1, 2013

tamatlah cerita diploma. alhamdulillah

Assalamualaikum wbt :)

*maaf atas penggunaan kata ganti nama diri 'aku' untuk yang lebih dewasa

tamat dah pengajian diploma aku walaupun tak official tapi bila dapat result tadi maka dengan ini saya mengisytiharkan saya sudah habis diploma!!! wehoooooo!

alhamdulillah
roomates :)

berzillion million terima kasih terutamanya dekat yang paling tersayang abah mama adik beradik lecturers Mdm. Emmy Mdm. DJ PM Raizah dan semua yang pernah mengajar saya di muka bumi lendu, roomates
emmy zani wani shee levelmates mahsurian!! pasti rindu korang! tak lupa coursemates especially shee yang banyak sangat sangat ajar kita mana yang kita tak berapa faham yang angkut kami kami ni pi class pi makan pi jalan..heheh nana pj yang banyak tolong untuk kes kes pengangkutan balik rumah! era yang banyak cerita dia mesti rindu kau punya cap amir yang tolong aku waktu susah! alaa nak mention semua sekali kang tak habis cerita ni. hehehe

teamSIAH
tak lupa pegawai unit kolej terutamanya puan Ami, kak Sab yang banyak bantu saya untuk urusan kolej yang dorong saya apply jadi tokoh kepimpinan walaupun saya takmau. hehe dan semua semualah cik Nora dan barisan JPK tun puteri tercinta tyra tan yang banyak tolong aku selamanya my fav NY hehehe dura yang paling kepohh dan gila yang selalu tolong aku hehehhehe thank you SU kesayangan katanyaa HAHAHA kak tiqa mia finaz syaza marina anis emma kak alia kak siti rindu korang oi oi!  tak dilupakan juga kak MAR yang yakinkan saya untuk jadi ydp puteri dulu..my all time kesayangan aku teamSIAH teamSIAHMISAI yang tak pernah jemu bawak aku jalan jalan pusing melaka sampai ke kuala lumpur over siahh oi!! Majlis Tertinggi Kolej untuk segala gossip bantuan dan segala galanya lah! thank you!

dan juga bagi yang banyak membantu aku sepanjang dua tahun setengah dekat muka bumi lendu tu..siapa siapalah kan tak kisah lah dari segi pelajaran ke pengangkutan ke pendapatan dan tunjuk ajarku sifu untuk jadi pemimpin yang ajar secret weapon nak deal dengan orang tu semuaaa..thank you so much! banyak pengalaman baru yang aku dapat..dapat kenal lagi banyak jenis manusia..dan haiwan exotic juga! hehe




so kalau ada hutang yang tak selesai tu minta dihalalkan lah segala-galanya kalau nak tuntut boleh je contact aku jangan segan segan! hehehe

maka alhamdulillah berkat doa dan penat lelah mentelaah dan membodek lecturers *hihi

inilah result aku untuk semester akhir diploma sains aktuari :')

alhamdulillah Allah SWT Maha Pemurah
 He granted my doa my wishes my hopes. alhamdulillah


thank you yang sentiasa mendoakan mimi! tahniah kepada semua classmates yang paku habis habisan result semester terakhir kita! almost semua dapat dekan! daebakkkkkk wehhh!! good luck for your future! ini baru permulaan..semoga kita semua berjaya kelak ... dunia akhirat insyaAllah

for those yang kurang berjaya insyaAllah rezeki Allah SWT itu ada kalau bukan sekarang kita dapat pun..kemudian mungkin! jangan berhenti berdoa dan percaya pada diri ;")

*kepada syazana adila janottt kesayangan aku!! weh kita dah grad!! dari tadika sampai sekarang sentiasa sama dengan aku! hehehhehehe tahniah janotttttt!!
*kepada nasyita kamal yang merajuk..hahahhahahhaha peace yawww! sayang kau selamanya kawan aku dunia akhirat!! jangan majuk majuk yeaaaaaa kenyit sikit ;')
*kepada afiah asli tolong jangan quit utm!! heheheh pointer nak dekat 4 rata nak quit pulak dia..aishhh!! ada aku sunatkan kau kang hehehhe

FULLSTOP with much love : mimiSAJA

1 comment:

zana dila said...

kite da besar la ni mi..abes dip da..sedih pulak rasanya..mane tawu tetbe kite satu u karang..hahaha..

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!