Saturday, July 16, 2011

INFO PENTING! MUST CLICK!!

salam semua.

terima kasih kerana meng-click masuk terus entry ni. i lap u oldz lah macam ni. hehe. bukan apa just nak berkongsi satu info yang dianggap sangat berguna. serious tak tipu :)

iaitu :


Informasi 15 Sya'ban jatuh pada tanggal 17 Julai 2011

(Malam Nisfu Sya'ban pd hari Sabtu tgl 16 Julai 2011 Malam Minggu bermula terbenamnya matahari)



Rasulullah bersabda: 




"barang siapa yang mengingatkan sesama kita tentang kedatangan bulan ini. Maka api neraka haram baginya 




thats why aku nak kongsi dengan semua muslimin muslimat kat luar sana yang maybe terlupa. macam aku pun diingatkan di facebook oleh member aku,miss sharifah sakinah al-bukhari :)


so sesiapa yang boleh puasa sunat esok bagus lah :)
k lah mimi FULLSTOP
nota jari:baru lepas makan tutti frutti. mengidam nye aku, yummy!!


FULLSTOP with much love : mimiSAJA

2 comments:

unieMARKS :) said...

hee.nak jugak tutti frutti ! :)

EZAN IDMA said...

thanks remind me:)

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!