Sunday, May 27, 2012

ze blushing momment of them.

Assalamualikum wbt

the engagement ring. aww aww  :)
yeah yeah! balik je daripada bercuti dan bergurau senda. me terus gigih angkut all the crew untuk buat photoshoot prewedding on the next day. i is a student yang suka suki nak ambil gambar manusia. dan edit dengan sesuka hati. wuhaha :D

tapi tak adalah hebat mana. busok busok je apa yang diambil pun. sekadar hobi. and yang menjadi topik utama untuk hari itu ialah bakal pengantin kita. woot woot! terima kasih lah sebab jadi bahan ujikaji aku. kui kui kui. and to all my besties yang menamani dan tolong jugak! wee. me love you guys. xoxo


mr. and mrs. wannabe :)
so kami bersiap awal pagi. betul betul awal! aku in charge make up kan "her" . gigih juga menenyeh segala jenis eyeshadow dekat mata dia. kui kui kui. siap practice lagi sebelum tu. teruk betul! ahaks'

pagi pagi lagi aku dah mula risau dan gelabah. mana tak nya, tiba tiba gerimis menjelma. omaiiii.. nak pitam aku tau kalau hari hujan. nanti cancel lah planning kami pagi tu. padahal semua benda dah siap. dengan resah gelisah pun dengan berkat bantuan nasyita kamal yang gigih meyakinkan aku yang hari tak hujan, kami pun terus ke destinasi yang dipilih. kelasss kau nyah!

me on ze scene :)
and luckily, memang cuaca gelap tapi tak hujan pun. alhamdulillah. jadi sesi photogedik pun bermula lah. nasib baik orang tak ramai kalau tak payah jugak. nanti gambar main nye bukan pennatin kita tapi budak budak yang lalu lalang. kui kui.

dan sesi berikut habis dalam pukul 11 am. dengan kelaparan di tahap maksima, all the crew terus prgi mencari makanan. tapi tak berapa nak lucky sebab kereta mini kupu aku tak sihat pulak dia. gigi dia berlubang. so kena pergi tampal. nasib baik 5 hengget je melayang. huk huk. tayar pancit lah amoiii!

lepas habis segala onak duri ranjau yang ditempuhi, finally! masa yang ditunggu tunggu! makan lah uoldz! dapat pula makan lontong kering. fuhhh! menyengat lah uoldz!

thank you sesangat dekat semua yang membantu on that day! especially my crew. w2c. me love you guys. yang banyak memberikan idea tho. domo domo kamsamida...hik hik. and ze pengantin in the making yang boleh spent time lebih, ada yang ponteng kerja masuk lambat. haha! pecah rahsia kan. walaupun malu malu masa mula mula tapi lepas lepas tu terus hiraukan semua orang yang tengok sebab dah seronok sangat. thank you so much. walau letih tetap bagi muka yang cantik dan handsome. ehem! belanja lah aku nanti. HAHA

k lah mimi FULLSTOP.
nota jejarHOT : malam ni nak pergi langkawi uoldz. do follow my twitter, @mimiSAJA for more update. perasan retis je kau ni mi. puihh -.-

FULLSTOP with much love : mimiSAJA

2 comments:

Senah Glamour said...

dah boleh practice ambil gambar aku yg comel ni balik nnti haha

mimi said...

ohmaiiii ohmaiii. comel ker datin oii. HAHAHHA

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!