Saturday, May 28, 2011

habis sudah MDS

salam semua..senyum wehh :)

^^
sebenarnya tak nak senyum sebab tak sehat tapi dekat UiTM ni amalkan 3s.

smile 
salam 
say thank you

jadi terpaksa lah senyum je walaupun penat gila wehh. serious penat tapi best lah jugak *tangan ke dada mata ke atas

HAHA

takdalah. MDS best sangat sebab first time aku kena jalan berulang alik naik bukit turun bukit dan naik tangga turun tangga yang gila bafak tinggi berkali-kali. aku memang suka jalan-jalan ni. err --"

ulang alik sangat BEST


melompat-lompat aku masa nak naik tangga library ni. bukan apa teruja wehh. tangga ni ada lagi ke atas tapi tak nampak.. ada lah dalam lebih kurang 100 bijik tangga yang kau kena daki. aku memang suka. err --"

jadi nak dijadikan masa hari pertama sampai aku sangatlah takda perasaan weh. rasa macam nak pergi bercuti je. BOLEH?

tak percaya tengok lah gambar ni.. aku sangat HAPPY. err --"

happy kan kan?

happy gila walaupun tgh berjalan. sangat hepi
 
cantik nya aku. CANTIK kan..

kolej aku. cantik weh. bilik besar..tapi aku dapat yg kecik pehal?!
...

sepanjang seminggu MDS berlangsung (MDS=MINGGU DESTINI SISWA) aku mandi sehari sekali je. mandi pun pukul 1 pagi. esok kena gerak pukul 4 lebih terus berus gigi dan salin baju. boleh tak bayangkan aku mandi sehari, eh eh pembetulan bukan aku sorang tapi semua siswa and siswi ye. so masing masing bau masam dan tak payah lah kau orang nak kutuk

"eh kau busuk siot!  bau kempam! bau nasi basi! bau sampah! bau petai lagi wangi!

tak payah okay nak keluarkan ayat kat atas. memang aku seligi je. AISHH

masa MDS banyak sangat pengalaman yang aku tak penah rasa aku dapat rasa. aku sangat hargai lah minggu MDS ni. ye tak tipu.. betul wehh. macam-macam benda yang aku tak pernah fikir dek akal aku akan kena lalui harungi segala ranjau onak rintangan sebegini. ayat tak tahann beb

masa nak makan. ambil masa 1/2 hour. BEST
masa ni aku curi ayam 2 ketul. LAPO weh
masa daftar fakulti. aku sains komputer & matematik :)

kumpul nak supper. masa ni lumba-lumba dapatkan roti. cam pelarian weh

our Mc sepanjang MDS. his name=BUBU. sgt lawak orgnya


Alhamdulillah aku dapat roomate yang

BAIK COMEL CANTIK MENAWAN KAU MEMANG GOJES gittuw. 

mesti korang gembira kan aku puji macam ni. emmm.. tu memang benar

tapi tu semua aku rujuk kat aku. actually, untung korang dapat roomate macam aku. WUHAHAHA

dah dah malas nak puji lagi, sebab korang pon sedar kan kan? ok biar aku kenalkan roomate aku yang comel lote ni..

masa dengar taklimat.
aku - zani - wani - emmy

ooh. comelnya. wewiitt nak kenal boleh?

abaikan muka aku. HAHA
ada orang johor melaka nogori. okay lah setakat ni depa ni. boleh dibawak berborak bergelak senda. haha. actually bilik aku ada 2 orang kakak senior mascom tapi setakat ni tak sempat lagi nak beramah mesra bergelak senda, hehe. apakah?

class nak mula dah. tak sabar nya nak belajar balik. eee apalah yang aku belajar nanti. excited nye.. yeyey nak belaja nak belaja ! !

macam tu ah status bebudak semua, aku langsung tak rasa semangat lagi nak belajar.. malas wehhhhh..
nanti update lagi. tehee.

k lah mimi FULLSTOP
nota jari kaki : aku demam type ni sambil peluh-peluh. OOH!
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

3 comments:

alOhA said...

umi :(((
kita nya MDS sangat sangat penat+sakit badan+tak mandi+makan 1 minit je :((

lega gler MDS da abes .lepas abes MDS baru taw kakak kakak senior tu semua oke .masa time MDS sume macam singa je .sedih :(

mimi said...

same lah dorg garang gila tp aku kesah apa. nak jugak makan lambat2. keke

EZAN IDMA said...

selamat menjalani hidup sbg seorg pelajar ipta :)

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!