Sunday, May 29, 2011

hari ni makan mewah


salam semua. senyum.. tak perlu kata apa-apa. HAHA

^_^

tak de lah nak meriah mana. tapi meriah lah jugak. sebab mewah tu aku tak payah keluar duit je. wuhaha :)

pasal nya roomate aku nye family bawak makanan dari rumah kedari mana tah... tapi tu tak berapa nak penting..yang penting MAKANAN..aku okay je. mula-mula segan jugak nak turun pergi makan bawah pokok ala ala berkelah gittuw.. tapi macam biasa lah macam lah aku ni geti malu. kalau malu pun hanyalah beberapa saat dan seketika cuma. muahahahaha

so short entry lagi harini cerita pun takdalah panjang mana.. nak masuk gambo je apa yang aku makan tu. makan free. tehee



disebabkan tak habis jadinya makanan tersebut dibawa naik ke atas dan menjadi santapan aku ngan roomate malam ni. wiheeee.. tak payah turun beli makanan :)

k lah mimi FULLSTOP
nota jari kaki : member nak guna internet. wifi tak register lagi. aku pun tak register lagiu. aduss.
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

2 comments:

EZAN IDMA said...

sedap nye. teringt zaman blaja dlu mak dtg bawak mknn . hehhe

mimi said...

sedap woh kalau free! yehaaaa. haha

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!