Monday, May 9, 2011

kesibukan melanda

salam semua.

^_^

senyum senyum laju laju sampai pokok sena sana sebab den nak bagitahu den dapat proceed study course yang den rasa den suka lah ! ! dan dan dekat universiti yang den suka jugak lah rasanya ! Alhamdulillah, at least aku akan bergelar mahasiswi lepas ni, dah jadi student balik sudah. haaaa.. malas memang lah malas nak study tapi nak buat macam mana? aishh! hoho

klik untuk tumbesaran :)
disebabkan intake dia 22/5/2011 ni, aku rasa dah macam serabut betul.. mana nak buat acc bank islam lagi, nak isi borang print itu ini, beli barang ke sana. eh hello ! 2 weeks only ye nak buat preparation. ohhhhoooooooiiiii. so sekarang aku just google je dulu macam dresscode UiTM ni macam mana. huishh. susah jugak ye? hehe

ok lah ok lah, aku pun kesuntukan masa jadi untuk hari ni short entry lagi. weheee~

k lah mimi FULLSTOP
note : Good Luck semua yang nak menjadi student balik tu. tehee
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

6 comments:

episodkasih.blogspot.com said...

SELAMAT MENJADI STUDENT SEMULA..UITM MANA DAPAT NI?

Ardini Humaira said...

tahniah tau!

mimi said...

ok ok thanks.
UiTM Melaka. best tak ek? hohoho

EZAN IDMA said...

tahniah :)

.m y z. said...

wah tahniah ye! slamat bergelar mahasiswi :DD

alia zarfullah said...

TAHNIAH. SEMOGA BERJAYA DALAM APA JUA BIDANG YANG KAMU MINAT ♥

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!