Friday, June 3, 2011

nothing much to say

salam semua. wahhh rindu gila nak menulis....
finee. muntah lah muntah lah

^_^

actually tak ada benda pun nak diceritakan suka-suka je nak update. well asgmnt tengah tak banyak! *cop cop abes kau punya tutorial yang terbengkalai tu dah siap ek? erghhh

just nak cer citer cer citer kat u oldz yang aku okay je dekat sini. walaupun macam sesat jugak cari bilik kuliah yang merata-rata tu kan.. OH MY! berpoloh-poloh makcik kau ni haa mencari. nanti pusing-pusing balik-balik tempat yang sama. oh apakah weyhhhh...

tapi overall okay je my lecturer semua pun sempoi mempoi belaka, cuma memang buku mahal-mahal eh? then nak dijadikan cerita. aku ni nak beli lah buku account dengan senior.. like depa semua dok tampal lah stuff like

buku-buku untuk dijual
blablablabla
masih baru. first hand

tapi tak letak harga.. and guess what. masa aku tanya harga buku acc tu berapa, harga dia mahal rm10 hengget daripada harga yang my lecturer offer! adehhh. buat habes credit i je.. isk isk isk

oh nak bagitahu, tempat aku ada coolblog weh. binatang kesukaan aku tuu. gila lah. i loike. tapi apa pasal masa first time beli dekat sini tekak aku rasa perit lepas sedut setengah cawan? cam anyone i nak explaination pelishhh? duhhh!

serious APAKAH!

tapi semalam aku beli jugak lagi binatang tu. bukan apa, asal aku jalan je mesti nampak kedai dia yang macam comel warna pink tu. eh hello! nafsu aku 9 kot.. hahahahhah

saje ah nk plessing. apakah?!
oh yea. berita ni mungkin mengejutkan korang. aha!

I've join Jawatankuasa Penggerak Masjid.

seriouss weh. ini bukan barang mainan.ini betul-betul.. kebenaran.. wuhaha. eh kau gelak pulak! eh shadap u! bukan apa, sebenarnya niat dia macam suka-suka je. sebabnya JPM ni ada sorang PM yang sangat cute. HAHA. dia under biro ekonomi JPM ni. jadi aku ngan roomate semua memang dah lentok lentok tengok muka dia masa MDS dulu. well, dia comel wehh. sumpah! tak tipu punya. tapi sayang dia biro lain and we oldz semua pun daftar biro lain..

sebab biro yang under dia ramai gila babeng weh perempuan join! so dia rasa macam tercabar sikit. wuhahaha!! WHAT THE HECKWEHHH. salah niat agaknya tu tak dapat join biro under dia. HAHA

padan muka kau (!)


thats all. nanti ada cerita best aku update. nak pergi layan kami teh movie sat. eh tak tak.. nak buat tutor account yang belambak tu dulu jap. hehe.

fyi, aku tak pernah belajar account so kena study hard betul tuk account ni. takda nya istilah study smart dah. semangat aku pinjam buku tebal nak mampus kat library tadi. SEMANGAT. pls pray for my success korang.

k lah mimi FULLSTOP
nota hidung : baru pergi klinik ambik ubat. flu tak surut lagi
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

4 comments:

Nasyita Kamal. said...

i always pray for your success dear. take care there. miss you damn much. jangan lupakan aku tau !

mimi said...

x lah pempuan. fb ade kot. free wifi lg.. wuhahah

EZAN IDMA said...

moge cept sembuh slsema mimi :)

mimi said...

thanks kak ezan :)

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!