Friday, June 24, 2011

excited nye kita awok!

salam.

^_^

semuaaaaaaaaaaaaaa! i gembira sangat harini.. sebabkan..... i kan... pergi outing... dekat alor gajah lah pulak kan! hahaha

(serious tak ada benda. HAHA gelak kejam :'D

jadi harini merupakan hari yang paling banyak aku keluarkan duit untuk makanan. selalu aku beli mesti min 3 hengget.. max 5 hengget (dapat ayam, sayor, air jus).. tapi harini sebab nak makan KFC punya pasal i sanggup berhabis 15 hengget.. tu tak termasuk dengan aku beli coolblog lagi.. mewah sungguh harini!

masih sopan dan tawadduk.


nak tahu motip beli makan mewah tak? sebab kan awakkk... kita nak balik rumah minggu ni... anti i dapat wang keching keching $$


see... dah tak sopan..
ok dah dah.. tak payah overr sangat. KFC je kot.. (eh hello, siapa bawak balik kfc dekat kolej consperm weh kecoh satu kolej! HAHA)

k done. salam

mimi FULLSTOP
nota mimi : HAPPY BIRTHDAY KAK EZAN! May ALLAH SWT bless you. Insya-Allah. 
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

2 comments:

EZAN IDMA said...

sedpnye kfc :) Tq mimi sbb wish . ehhe :)

mimi said...

tehee! tade hal lah kak ezan :D

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!