Saturday, June 11, 2011

alahai banyak sungguh program. i suka sangat tauuu

salam semua, senyum jum. jangan nak banyak bunyik lagi. tanpa membuang masa jum lah kita citer

cer citer cer citer :)

^_^
nak dijadikan cerita minggu lepas banyak gila program yang aku kena attend. actually aku memang suka pergi program-program ni. almaklumlah, weekend kalau duduk kolej je pun nak buat apa rite? asgnment banyak pun tak apa kalau dah ada program sebab nanti bolehlah aku nak bagi excuse masa lecturer tanya :

"kenapa tak buat tutor i? 

then aku boleh jawab..

"oh yea.. memang saya tak buat sebab almaklumlah saya ni pelajar bekerjaya. semua program saya nak masuk. *tangan ke dada mata ke atas

sudah. sudah. meh sini aku nak cerita program yang aku join tuuu. cop cop. walaupun aku join program memanjang tapi aku tetap siapkan jugak asgnmnt. jadi tirulah mak ye noks! (fineee jeling lah. ade aku kesah!)

jadi untuk program wajib untuk bebudak part 1 masa weekend ialah program insaniah. alamak. aku suka gila program ni sebab best gila, ye ni.. tak tipu okeh. sebab

a) masa hari pertama, walaupun program kata mula pukul 8 pagi tapi sebab ada part 1 yang sangat berdisiplin datang awal dalam pukul 9, 10 pagi tu.. jadi program kitorang pun mula pukul 9 10 pagi.. dah lah mula lambat habis pun pukul 2 gitu. cepat tu. i loike, thanks dekat korang yang berdisiplin tu! ;)

b)dah lah ceramah tak ikut slide sangat lepas tu dapat makn free plus tengok maharaja lawak dekat screen besar masa rehat. kau hado?

jozan! i loike :)
masa program ni, semua rules kitorang langgar!

classmates. stok pepandai je semua. ayooo :)

c)masa hari kedua (ahad), kitorang semua datang punctual gila kot. dalam pukul 8 dah sesiap dah kumpul dekat bilik kuliah. tunggu facilitator tak sampai-sampai. last-last kitorang mula lambat lagi sebab faci kitorang demam, tak dapat datang. alolo.. cian puan demam. makan ubat tau. nak dijadikan cerita, group aku ni berpecah kepada 3 kumpulan dan duduk menumpang dalam kumpulan lain. wah! suka seh berpecah. dapat jumpa dak course lain. yang lain tu, kau hado?

yang belah depan tu classmate aku, belakang dak cs110 kot

masa pembentangan. i loike!

facilitator @ lecturer UiTM gak kot. lawak kot dia ni.haha
sumpah gayat masa panjat tangga ni. fuhhhhhh
malam ahad yang sama tu pulak, aku join usrah. tak ada topik serious sangat pun. just sesi ta'aruf je sesama dak-dak part 1. walaupun part 1 ada je umur yang 19 n 20+. ada jugak orang johor, jumpa kawan lagi! yahoo!


tahan senyum. apakah!!


then last but not least, isnin malam selasa kot ada program malam DCCMU inspirasi anjuran kelab inspirasi kot. macam ala-ala festival nasyid lah jugak. malas nak type pepanjang. meh aku tarok gambo kau tengok jelah.

akak tu sedap kot sura dia! envy i ! :)

lagu depa sedap gila. ingat nak beli cd lagu depa tapi duit tak ada :(

classmates. comel kan depa. hehe :)

rock an kumpulan nasyid? haha. best!!
so inilah antara program yang i rajin nak pi. yang ellain ada jugak tapi malas nak cerita semua. wuahahahah.

oh btw, nasyita kamal afiqah asli & syazana adilah. meh sini aku nak tunjuk something kat korang :)

cam tak kereta ni?

sebijik kan? tapi bukan bro lah pulak. student yang bawak. aku hampir tertipu. baru ingat bro datang melawat aku. HAHAHA

k lah mimi FULLSTOP
nota jari : banyak kerja tak siap lagi. apakah
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

1 comment:

EZAN IDMA said...

amboi rajinnya adek akak ni sejak jadi pelajr ipt. hehe

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!