Tuesday, August 16, 2011

sumpah aku pening!

Assalmualaikum wbt.
wah rajin pulak kali ni nak h-update belog cabuk nih. hehe. bukan apa. tetiba rasa rindu pulak nak menaip. lagipunbukan nya ada benda sangat yang nak dibuat pepagi buto nih (tipu tipu tipu)

motif sebenar aku rasa gila kebabo punya terasa dengan hamba Allah nih. aku tak tahu lah macam mana aku boleh jumpa orang yang sebegini pesen nye. yang penting aku sendiri tak faham dengan apa yang dia buat and lancarkan dekat aku nih, tapi aku sabar jelah. bukan sekali bukan dua kali.. dah berkali-kali. dan aku tak tahu motif dia nak mogok segala bagai dengan aku padahal aku tak buat salah pun dengan dia. yang ni lawak okay! sumpah pelik

tapi disebabkan aku rasa macam whatever lah.. dah masak dah dengan perangai dia. nampak rock tapi hati penuh taman, senang bangat deh terusik. risau aku, baru jumpa masalah kemetot dah macam apa. aku tak tahu lah apa yang akan terjadi esok lusa tahu depan kalau dia tetap macam tu. err.. rasanya macam bukan masalah aku? wuhaha. Nas. sumpah aku nak jadi kejam macam kau. tak payah susah-susah nak fikir hati orang lain. HAHA

aku rasa serious entah apa-apa. moody bila benda yang dihajati tak dapat then samok sengsorang. which is I find it so WEIRD. nak aku translate? PELIK. eh bukan JELIK? err. HAHA


k lah mimi FULLSTOP
nota saya:sedang menikmati saho berupa roti 3 keping+small mash potatoes :)



FULLSTOP with much love : mimiSAJA

2 comments:

unieMARKS :) said...

kadang kadang kejam dan heartless itu perlu :)

mimi said...

tapi susah kan? huhu

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!