Wednesday, March 23, 2011

finally, my result :)

salam semua. mari kita happy sokmo :)

^^

jadi tak payah nak membuang masa dan tenaga.. terus sahaja kita umumkan result aku ni, okay! kali ni aku bagi yang lagi detail punya. almaklumlah dekat Malaysia dah buat sistem plus solid minus ni kan. jadi daripada lebih ramai yang nak tanya

"eh mimi, kau B ape?

"haa.. bagus bagus.. ape yang A?

"lah. okay lah. ade A+ tak? A-? ade ade?

jadi bagi mengelakkan daripada berlakunya perilaku sebegitu baik lah aku ni bagitahu yang detail punya. ye dopp? dah lah.. banyak cakap lak aku ni. okay

jeng jeng jeng

*tolong lah tak surprise pun :)




BAHASA MELAYU 
A+

BAHASA INGGERIS
B+

PENDIDIKAN ISLAM
A

SEJARAH
A

MATHEMATICS
A+

ADDITIONAL MATHEMATICS
A+

PHYSICS
B+

CHEMISTRY
A

BIOLOGY
A-


ALHAMDULILLAH SYUKUR KEHADRAT ALLAH SWT :)



TAK LUPA JUGA KEPADA

ABAH, MAMA, AKAK, ADEK-ADEK, DAN 

TERUTAMA SEKALI PARA GURU YANG BANYAK MEMBANTU SAYA DALAM MENCAPAI KEPUTUSAN DI ATAS :)

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK!

 I LOVE YOU ALL *senyum nampak gigi

bersama syazana laling.. jangan sedih dear,
its okeh! senyum cikit :)

bonda pengetua SAYA comel tau.
kau hado? HAHA

encik saat. comel jugak SAYA :)

en azhar. cikgu physics
p/s: sorry sebab dapat b je :(

en. saiful comel pipi cikgu. he he :D
tak lupa juga aku nak ucapkan TAHNIAH dekat my sayang,

cik NASYITA KAMAL & cik AFIQAH ASLI. 

straight As tuu! cayalah! hidup Weng2 Crew! *pergh, dah macam politik lak :D

k lah mimi FULLSTOP
note: tahniah kepada semua bebudak form 5 batch 2010 SMKTUN. tak sangka kita dapat naikkan percentage SPM sekolah! wewiiit!!


FULLSTOP with much love : mimiSAJA

4 comments:

Sirin Zailani said...

congrats kak mimi! :D

mimi said...

tenkss sirin. tahun ni awak pulak yer :)

alOhA said...

tahniah :))))))

mimi said...

thankss mira ! kau pun:)

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!