Tuesday, October 11, 2011

traffic jam at 11 am?

Assalamualikum wbt.

what a sleepy moment i have today because lack of sleep last night. i can't sleep well although im very sleepy. i wonder why.. hermm.

today i accompany my friend to MUET test that was held at SMK Skudai, but we're late about 5 min from the actual time. haha! dont blame on me because the traffic jam really bad on our way to the school! seriously bad okay! aigoo. then we just make a u-turn and decide pilih the other path! long path actually tapi i guess its better rather than kitorang just follow those stuck traffic! fuewwwhh

then im still wondering until now why the traffic jam although its show 11 am already! if i want to say that they're rushing to their work place.. which office open at 11 am? aduhaaii pun lah. but this kind of incident surely will happend kan.. especially when we're in hurried. hishh! nerve-racking betol!

but seriously it doesnt make sense lah kan kalau 11 am nak jam sangat cause weekday pulak. lain lah kalau weekend i dont mind nak jam sangat pun. and its quite pelik cause there are lots of cars van lorry for sure! huh!

and definitely lah i was driving like crazy sebab nak kejar masa. kalau tak pity my dear friend yang nak ambil test tuh datang lambat! and my friend did ask me this question

''mi kalau kau drive apa yang kau fikir or pentingkan?

then i told her that aku nak bila dekat traffic light mesti hijau by that time aku sampai. then dia jawab

"kau patut fikirkan keselamatan aku mi!

haha. lawak je kau ni lah. luckily kita still alive kan! kau patut sujud syukur nas. HAHA
k lah mimi FULLSTOP
nota : WGM wonjung. loading loading.. lambat!!
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

2 comments:

unieMARKS :) said...

umm. unie tak konfiden nak drive sendri lagi, huhu

mimi said...

takpe nanti try bawak slow-slow dekat area rumah dulu. dah dapat confidence bru kita pecut atas highway. syiokk..heheh :)

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!