Tuesday, April 26, 2011

Day 5 – What makes you different from everyone else?

Salam semua, jum mulakan harimu dengan senyuman. Tahu tak senyum tu kan sedekah J

^_^

Menyambung kembali jadah ni. Tehee



Jadi harini dia Tanya apa yang buatkan aku lain daripada seseorang yang lain? Haishhh. Senang sangat ni soalan nya.

#1

Aku periang. Kau hado !

Ye. Ini memang harus diakui. Aku memang periang. Adrenaline aku susah nak turun. Sentiasa active je memanjang. Susah jugak tu eh? Dan oleh hal ini jugak aku rasa aku happy dengan diri aku. Bila aku happy dengan diri aku, semua benda yang related dengan aku pun automatic akan menjadi senang. Barulah boleh hidup dengan gumbira ! ! tehee

#2

Aku suka budak-budak. Kau hado !

Bagi aku bila kita melayan budak-budak ni bukan je kita akan rasa seperti disayangi tapi terasa diri begitu muda belia. Tak percaya? Cubalah ! Dan percaya lah bukan setakat stress hilang, berat badan jugak akan menurun. Errrr. HAHA

#3

Aku pemaaf. Kau Hado !

Kebiasaannya aku tak suka sangat gaduh-gaduh dengan orang ni. Dan biasanya walaupun orang tu yang cari pasal dengan aku dulu or aku yang cari pasal ke, lepas puas aku kutuk-kutuk dan mencarut…. kebiasaannya lah aku akan maafkan je depa ni. Bukan apa nak gadoh lama-lama pun nak buat apa? Nak kumpul dosa lagi? Tak best langsung !

#4

Aku pemalu dalam gila-gila. Kau hado !

Siapa kata aku tak geti malu tu? Kau ingat aku gila-gila macam tu aku tak geti malu kah? Meh sini aku hempok kepala kau dengan spano. Haishh.

#5

Aku comel dan montel. Kau hado !

Eh ! jangan muntah dulu sebab ini merupakan hakikat yang harus aku nyatakan ye. HAHA. Bukan apa bagi aku kalau kita tak puji diri kita dulu siapa yang nak puji nanti, kesian diri kita ni. Jadi kita semua kenalah selalu puji diri sendiri dulu sebelum puji orang lain. Get it ! ! Dan sememangnya atas dasar comel dan montel jugak yang membuatkan aku lain daripada orang lain. Bukan nak berlagak.. ini kenyataan. Wuhahahhah

#6

Aku gila karaoke. Kau hado !

Aha ! ini dia benda yang memang tidak boleh dilepaskan kalau ada waktu singgang senggang. Aku memang pantang tahu kalau jumpa tempat karok murah sound sedap bilik-bilik pulak tu. Kalau dulu yer, aku layan karaoke jamban kea pa jadah lagi nama dia tu kan.. tapi sekarang aku rasa macam tak selesa pulak kalau nak memekak dan orang luar yang aku tak kenal Nampak aku memekak macam orang gila. See. Aku pemalu. HAHA

#7

Aku gila Dark Choholate. Kau hado !

Umumnya orang akan lebih prefer chocolate biasa yang manissss kayak madu tu. Tapi aku tak. Aku suka sangat Dark Chocolate. Kau tahu tak bila aku makan aku akan rasa sangat tenang dan seperti berada diawangan. Puih ! ayat tak boleh skematism lagi ke mi oi?
Setakat ni aku rasa itu jelah yang buat aku lain daripada orang lain. Kalau ada lagi tu nanti aku cerita lagi. HAHA



Kesimpulannya, jadilah diri sendiri. 
Cari diri selami jiwa mantapkan rohani. 




ewahh ! !




K lah mimi FULLSTOP

mode : tengah makan dark choco. yummy ! !
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

1 comment:

EZAN IDMA said...

hahha. comelnye lah mimi gmbr bawah tu

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!