Monday, April 11, 2011

tadaaa!

salam semua. senyum deh!

^_^

lama gila tak hapdate kan kan? rasa kalau rumah tu dah berhabuk bersawang segala bagai kan. sebenarnya banyak sangat benda yang nak diceritakan tapi memandangkan busy memanjang jaga adik,

"erk, yelah tu?! ._.

eh betul lah. alya dah comel sekarang, dia dah geti nak posing, angkat2 leher. senyum comel-comel macam kakak dia ni
 *what? dulu dia tak comel keh? lols

jadi tu yang lama tak hapdate tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

finee, alasan semata-mata. tak ada kene mengena sama ada yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia.

jadi mesti ada yang membaca status aku di facebook yang bernada riang,

kalau tak nampak jugak tak tau nak kata apa. HAHA


jadi ada lah ramai jugak yang tanya,

"weh mey, dapat ape?

"so, apa yang ko dapat

jadi untuk tidak melengahkan masa lagi. aku nak bagitahu lah ni. aku dapat




















































ni (!)













































HADIAH >_<

haha! got cha! nantikan kesinambungannya. keh keh


note : sape yang tau diharap senyap sebelum aku bagi penampo jarak jauh free, IKHLAS <3
k lah mimi FULLSTOP

FULLSTOP with much love : mimiSAJA

2 comments:

EZAN IDMA said...

alaa wat cuak jeeee

mimi said...

mana cuak nye? tak da exam pon? hehe

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!