Monday, April 25, 2011

yeah yeah. header bertukar ! !

salam semua. senyum comel comel sikit wahai manusia.. tehee

^_^

aku excited sangat sebab tukar header lagi. wuhaha. jangan tak tahu aku memang suka tukar. bukan apa. memang dah hobby.

cett. padahal kau tengah bosan tahap kura-kura kan ? puihh. HAHA

jadi siapa-siapa yang tak pernah nampak header lama aku ...ni dia haaaaaaaaaaaa..

jasamu tetap di kenang. ohooooooo hoi ! !
jadi sebenarnya aku ada buat 2 header untuk belog kesayangannnnnnnn-kah ni,

#1

nampak macam comel gak 

#2

pon comel jugak -___-

rambang mata aku nak pilih yang mana.. last-last aku pilih yang #2 sebab lebih kena dengan belog aku kot. dan semestinya terlihat macam lagi comel aku di situ walaupun muka aku tampak sangat ayu licin putih bersinar-sinar. ia hanya lah satu pembohongan sunat-ul lah. HAHA

kalau perasan aku tuka tuka tagline. cik epal said : tagline tu penting ! !

tu yang tetiba gatal nak buat tagline. kekeke.

k lah mimi FULLSTOP
note : sudah mi ! ! off sekarang. pergi mandi lah busokkkkkk ! !
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

4 comments:

EZAN IDMA said...

lawanye header!:)

mimi said...

tehee. thanks. tapi tak lah selawa mana pun. lawak-lawak je. HAHHAHA

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehe!!
akak pun suka gak tukar2 header dikk..
kalo keboringan mai mood nak mengedit..
hahhh!! siap ko header..kan ku godek2 jugak...
btw..nice header haaa!!


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE!!!....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│..MENJEJAK DISINI!!..
└┐▒▒▒▒▒▒

✿ salam singgah dari mummyweiyda✿
✿eppy blogging ya!!✿

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!