Saturday, November 5, 2011

Syukur Ke Hadrat Ilahi. Alhamdulillah.

Assalamualikum wbt.

excited dapat kolej next sem! alhamdulillah!


Result dah keluar semalam. result apa? em.

kolej. final hari tu. semester 1.lambat sangat aku check. takut nervous semua ada. adrenaline aku dah tak berfungsi seperti normal mungkin ..

Ditambah pula dengan page UiTM tu, student portal dia kemain hang! adalah berapa kali tekan tekan dia keluar error. cheesecake!

sekali lepas kali ke berapa ratus saat tah. finally! keluar juga!

pertama sekali tengok okay fine ada A. alhamdulillah.

tengok sampai bawah! gosok-gosok mata.

Alhamdulillah!!!! terus menjerit. kakak datang pun jerit sama. alya dalam walker , 9 bulan baru tapi dia pun jerit sama #hobialyamenjerit

tak payah cakap banyak, nah result aku!

Alhamdulillah :)

haishh. tak sangka! sangat tak jangka. sumpah okay! tang PBSM tu sumpah tak sangka dapat A. Insurance jangan cakap lah. Account. aduh! sangat tak sangka.  nasib ada carry mark yang membantu. Alhamdulillah rezeki.

kalau korang pernah baca review aku dekat SINI
,korang faham lah kenapa aku terkejut orang utan bila tahu result tu. huh!

emmy sayang cakap

"untunglah DL nak tunjuk result dekat public pun tak apa.

haishh. memandai je. kalau kau follow belog aku dari dulu ada je entry aku pasal dapat result teruk. hehe!

tadi tunjuk dekat abah dengan mama, abah tengok dua kali. abah cakap


"esh, betul ke ni? takde edit-edit ke?

abah pun tak percaya. lawak betul!
see. abah aku pun tak percaya lagikan aku.

aku tengah ingatkan diri sendiri ni baru semester 1. ada 4 semester lagi kan? esh.

harap semuanya doakan aku dapat buat yang terbaik untuk semester semester yang akan datang. banyak dengar rumors, subjek akan mula mengganas lepas lepas ni. haishh, gerun pun ada

Special thanks dekat semua lecturers saya, tanpa anda siapalah saya ni. 
tak lupa juga dekat classmates, tempat rujuk bila otak blur! hehe

ini baru permulaan. yea! baru permulaan... banyak lagi benda yang akan aku tempoh lepas ni!ingat tu mi oi !

bagi yang berjaya mahupun kurang berjaya, ingatlah..

"langit tu tak selalunya cerah. Allah SWT tu maha adil. Dia bagi kita hujan ribut petir untuk menduga kita, meguji sejauh mana keyakinan kita terhadapNya. tapi lepas tu Dia bagi pun kita pelangi untuk kita bersyukur dengan segala nikmat kebesaranNya. 

yang penting, never give up!

Things will happen in your life that you can't stop, but that's no reason to shut out the world. There's a purpose for the good and for the bad."
Crazy Pete

k lah mimi FULLSTOP
nota saya : emm. course registration ni macam mana! haishh. kompius acik!
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

1 comment:

EZAN IDMA said...

wah congrate adek syg!!

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!