Thursday, January 27, 2011

hadiah dah sampai korang :)

 

salam semua. Senyum comel-comel sikit :)

^_^

ape yang tak sangka? haa. itu adalah kerana bagai pelik bin ajaib bila tiba-tiba aku boleh menang peace contest yang aku masuk masa 30/12/2010 dulu by ezan idma. kalau ta engat yang mana boleh lah KLIK SINI

 








yang paling aku tak sangka sebab aku termenang tanpa category sebab aku menang tang peace pilihan hati kak ezan idma sendiri. teruje sebentar bersama coki-coki tu!

thanks akak! :D


thanks sesangat dekat kak EZAN IDMA yang buat contest ni, sebab kalau dia tak buat contest ni macam mana kita semua boleh masuk kan?HEHE. thanks jugak untuk hadiah tuuu, macam tatau saya suka makan coki-coki. hehe. thnks untuk cadar tu jugak! nicee


hadiah ni dapat petang tadi. tekejut betul bila tiba-tiba abg poslaju hon dekat depan umah aku macam nak roboh umah aku dibuatnya. aigoo! hehe
 apa-apapun thanks jugak dekat NASYITA SAYANG sebab dia yang tag aku untuk join contest ni dan jugak yang bagitahu aku menang pagi (18/01/2011) masa ni dia duk lepak dekat rumah aku. sumpah aku cakap aku ingat pemenang contest ni akan diberitahu 27/01/11 ni, tapi dah tesilap pulak. sebab tu terlambat tahu. lagipun memang tersangatlah tak sangka boleh menang kan. masa mula-mula nas bagitau pon ingat dia main-main je, sebab kitorang memang suka begurau-senda-gila-berok-makyeh. tapi mungkin juga rezeki kot, so


Alhamdulillah :)


K lah mimi FULLSTOP
mood: mari tengok cerita mistik! WOAHHH -.-

FULLSTOP with much love : mimiSAJA

5 comments:

nur syazana adilah said...

nk coki-coki jgak,,

mimi said...

eleh.. beli lah sendiri.. ni aku punya! HAHA

EZAN IDMA said...

ahaa. comel gilek gmbr dengan coki2 tu. hehe. hope suke tao :) len kali join lagi.. :)

EZAN IDMA said...

sebenarnye trlupa bukak harga coki2. haha malu siod. eh, abg posmen tu ensem tak? haha

mimi said...

HEHE.. memang suka pon coki-coki.. sape seh tak suka coki-coki kan? HAHA mesti join je.
p/s : abg posmen pakai helmet so ta nampak muka hnsem ke tak! sbb dy naik moto. HAHA :P

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!