Wednesday, January 19, 2011

lagi contest :)

salam semua, senyum cikit! ahah! comel pun :)

^_^
tapi sorilah hari ni kita taknak comel comel. kita kena cool! okay semua sila buat gaya cool! cool lah selagi boleh secool coolblog! tibe-tibe lagi sekali aku nak torai masuk contest. kiranya contest kedua lah yang aku nak masuk.

ape kes contest?

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Jadiknya kalau korang semua rasa berminat nak join contest ni dengan bangganya click saja nama pemilik contest di atas ni yop!

mood klate :
ambo buke gapo, sajo jah nak masuuk contest ni.
suko-suko jah.
kalu demo nak masuuk mari la.
pakat gomo.
koho ramai koho sedak!
ambo tampey pic ambo bawah ni!
*tadaa!


gambar yang dipertaruhkan *erkkk, bunyik macam nak masuk AJL. ape kes! HAHA
 disebabkan pemilik contest ni suruh buat wish kalau menang nak apa, jadi aku nak cakap :

"kalau saya menang, saya nak shawls :D

ok. aku nak tag


K lah mimi FULLSTOP

mood: tak saba aku nak tengok citer khurafat esok! sukenye sukenye terujeee nak tido rumah nas jugak! HAHA. yehaaaaa!
FULLSTOP with much love : mimiSAJA

6 comments:

apisv2 said...

cutenyer mimi;D

mimi said...

apekah? bukan cute tapi comel! HAHA *gurau

siti fatimah said...

p/s : tq join contest ,good luck !

mimi said...

tq buat contest so that sy boleh join. hehe :)

• leesa lullaby • said...

mimieeeee !
sorry laa kak safia bru bce pasal contest neh , hahaha . tk smpat ohh nk join . sbb skang pun busy with finals sumer . huhu .

but heyy , thanks ye tag kak safia . rndu mimie jgakkk ! <3

mimi said...

yeker?? tape tape.. hehehe:)

COPYRIGHT@belog ini hak milik terpelihara daranya untuk mimisaja.blogspot.com sahaja tahu!